Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Κάλεσμα Στον Κόσμο Από Σπανούλη Και Ντούντα!!!!!!!! Είναι Καιρός..

Την Τετάρτη που μας έρχεται ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ισπανική Μπιλπάο, ως γνωστών θέλουμε πάση θυσία τη νίκη για να διατηρηθεί η ομάδα σε τροχιά πρόκρισης . Για πολλοστή φορά ο Βασίλης Σπανούλης και ο προπονητής της ομάδας Ντούσαν Ίβκοβιτς  έκαναν κάλεσμα στον κόσμο για να συμπαρασταθούν στους ερυθρόλευκους για το κρίσιμο  ματς.

Τα πράγματα όπως ξέρετε είναι σοβαρά, σε περίπτωση ήττας  ο Ολυμπιακός μπαίνει σε περιπέτειες και θα χρειαστεί να συμβούν θαύματα για να βρεθούμε στην επόμενη φάση. Φέτος, σχεδόν όλος ο ερυθρόλευκος κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη αισθητά στον  Μπασκετικό Ολυμπιακό. Όλοι γνωρίζουμε ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν  ήταν τόσο ευχάριστο όσο ήταν άλλες χρονιές, έφυγαν βεντέτες της ομάδος και ήρθαν δευτεροκλασάτοι παίκτες να υπερασπιστούν τα δύο κύπελλα  των τελευταίων εφτά ετών και  τα εκατοντάδες εκατομμύρια που μοίρασαν οι Αγγελόπουλοι και ΚΑΝΕΙΣ δεν τα σεβάστηκε. Πλέον είναι γεγονός ότι κινούμαστε σε διαφορετικό μοτίβο από τις άλλες χρονιές αλλά όπως φαίνετε ακόμα δεν το έχουμε χωνέψει. Είναι καιρός να το κάνουμε όμως διότι ο χρόνος κυλά και παιχνίδι με παιχνίδι αποδεικνύεται ένα πράγμα, ότι ο Ολυμπιακός  κάθε φορά παρουσιάζεται δυνατότερος και πιο σίγουρος να διεκδικήσει το παιχνίδι. 

Μην πάμε μακριά, ας ξεκινήσουμε με το κυριακάτικο ντέρμπι μπορεί να παίχτηκε ένα άσχημο μπάσκετ αλλά σε καμία περίπτωση η ομάδα δε το έβαλε κάτω και δεν σταμάτησε να πολεμάει απέναντι στο πράσινο κατεστημένο και το κυριότερο ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ. Πρώτη φορά ρε παιδιά είδα τον Ολυμπιακό να διασπά με άνεση το πικ εν ρολ του Διαμαντίδη με τον Μπατίστ και μόλις έγινε αυτό ο Ζοτς απέσυρε αμέσως τον Μπατίστ στον πάγκο. Έπρεπε δηλαδή να περάσουν εφτά ολόκληρα χρόνια και να πεταχτούν στην κυριολεξία πάνω από 100 εκατομμύρια για να έρθει ο Χάϊνς με 250.000 και να παίξει αντρίκια άμυνα πάνω στον Διαμαντίδη;;; Και τον μικρό Παπανικολάου να δίνει ρέστα απέναντι στον βαρύ Μπατίστ σε κάθε αλλαγή;;; Υπάρχουν και άλλα, αλλά θα σας τα αναλύσω μετά το παιχνίδι της Τετάρτης με την Μπιλμπάο.

Ο Σπανούλης έδωσε το σύνθημα της νίκης στους συμπαίκτες του αφού και αυτός και ο Ντούντα φρόντισαν να αποφορτίσουν την ομάδα από το κυριακάτικο ντέρμπι και να τη βάλουν σε τροχιά  νίκης στο επικείμενο ματς της Τετάρτης. Πλέον η σκυτάλη είναι στα χέρια του λαού. Αξίζει πάντως να δώσουμε μια ευκαιρία στη φετινή ομάδα να πάρει μια γεύση από την ατμόσφαιρα που μπορούμε να δημιουργήσουμε  εμείς οι Γαύροι στο σεφ. Αξίζει να δούμε την ομάδα με τα νέα παιδία από κοντά και να διαπιστώσουμε εμείς οι ίδιοι τι δυνατότητες έχουν.  Η αλήθεια είναι ότι έχουν πολλές, μια ώθηση από εμάς τους  φιλάθλους που αγαπάμε την ομάδα δεν την έχουν. Είχαμε πάει γύρω στα 2000 άτομα να υποστηρίξουμε την παραμονή των Αγγελόπουλων στο κατακαλόκαιρο και δε μπορούμε να πάμε έστω 2000 άτομα να υποστηρίξουμε την ομάδα που τόσα χρόνια αγαπάμε;;; 

Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές φίλοι σύγγαυροι και μάλιστα πολλές από αυτές που άκουσα ήταν κυριολεκτικά του κώλου και ντροπή μας γι’αυτό. Δηλαδή έχουμε 40 ευρώ να δώσουμε σε μάτς  Champions league και 25 σε παιχνίδι πρωταθλήματος του ποδοσφαίρου και δεν έχουμε μόλις 10 ευρώ να συμπαρασταθούμε στην ομάδα στο ζεστό σεφ;;;; Αυτά δε γίνονται, είναι καιρός να δείξουμε ωριμότητα δεν πρόκειται να βαρεθώ να γράφω μέχρι να δω το σεφ γεμάτο επιτέλους μετά από τόσο καιρό.   

ΥΓ Ονομάζομαι Γιάννης και είμαι το νέο ενεργό μέλος του blog site.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου