Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Βοηθήστε Επιτέλους


Την προηγουμενη αγωνιστική περίοδο οι αδελφοί Αγγελόπουλοι αποφάσισαν να αλλάξουν το αγωνιστικό μοντέλο τις ομάδας περνώντας από τους ακριβοπληρωμένους star σε παίκτες ομάδας με maestro τον Nτούσαν Iβκοβιτς...Στο τέλος της σεζόν η απώλεια του πρωταθήματος άφησε πικρή γεύση αλλα η παρ' ολίγον ανατροπή στους τελικούς γέμισε υποσχέσεις..

  Ο Ολυμπιακός ήταν η έννοια της ομάδας, ήταν ανταγωνιστικός χωρίς κανένας παίκτης εκτος του Λουκά Μαυροκεφαλίδη να διακριθεί ατομικά. Ο Μπουρούσης ήταν καλός μονο στους τελικούς, ο Μύλος εκνευριστικός, οι Παπαλουκάς, Χάλπεριν μέτριοι οι Keseli k Erceg απόντες, ο Παπανικολαου δεν ξεπετάχθηκε, ο Σπανούλης έμοιαζε έξω από τα νερά του k ο Ράσο μας άφησε νωρίς..A, ξέχασα και τον Βασιλόπουλο. Εκεί λοιπόν που όλοι νομίζαμε ότι θα υπάρξει η προσθήκη ποιότητας για να φτάσει η ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο ήρθε η απόφαση σοκ των Αγγελόπουλων να αποχωρήσουν.

  Οι πρόεδροι ανακοίνωσαν πως θα αποχωρήσουν αλλα χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις και μετά τις πρώτες 'σιωπηρές' εβδομάδες άρχισαν το χτίσιμο της νέας ομάδας...το κακό είναι ότι ξεκίνησαν με πολύ γκρέμισμα...έτσι φτάσαμε να έχουμε μια ολοκαίνουργια ομάδα με πολλά νέα παιδιά αλλα και μέτριας ποιότητας ξένους. Η χρονια θα έχει πολλά ερωτηματικά k όλοι ελπίζουμε στο καλύτερο. Αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά, αυτό που μας καεί όλους είναι η επομενη μέρα. Κακά τα ψέματα Aγγελόπουλοι άλλοι σε μέγεθος και σε διάθεση να βάλουν το χέρι στην τσέπη δεν υπάρχουν. Σε αυτούς εναποθέτουμε τις ελπίδες μας.

  Η περίεργη αποχώρηση τους αφήνει περιθώρια επιστροφής. Λέω περίεργη γιατί δεν γίνεται δυο νέοι άνθρωποι που μας έλεγαν για καινούρια γήπεδα, που έφεραν παιχταράδες που έχουν ρίξει σε έξι χρονια πάνω από 150 εκατομμύρια να φεύγουν με το κεφάλι κάτω και με πρόφαση διαιτησίες. Ειδικά φέτος που το πρωτάθλημα κρίθηκε σε τρεις χαμένες βολές στο τελευταίο λεπτό. Κάπου εδώ πρέπει να μπει στο παιχνίδι ο κόσμος. Θα πρέπει να δούμε αυτή τη χρονια όπως εκείνη επί Καζλάουσκας και να ζεστάνουμε τους Αγγελόπουλους ώστε την επομενη χρονια να χτίσουμε πάνω σε ότι καλο θα έχει μείνει. Η ομάδα έχει περισσότερο από ποτε ανάγκη τον κόσμο της. Εμείς δεν λέμε ΠΑΝΤΟΎ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΑΣΤΈ ΚΟΝΤA;;; ΑΠΌΔΕΙΞΗ

2 σχόλια: