Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ο Νοβίτσκι Δείχνει Κόκκινο


Απ'οτι φαίνεται οι συζητήσεις περί λήξεις του lock out κατέληξαν στο κενό, εφόσον οι παίκτες ομόφωνα δεν αποδέχτηκαν τι πρόταση του κομισάριου Ντέιβιντ Στέρν και όπως όλα δείχνουν το ενδεχόμενο να ακυρωθεί ολόκληρη η σεζόν μοιάζει να πλησιάζει  όλο και περισσότερο. Αρκετοί NBAers σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στην Ευρώπη, ένας από αυτούς είναι ο μεγάλος Ντίρκ Νοβιτσκι που στον ολυμπιακό γλυκοκοιτάνε τι περίπτωση του ζεστά. Τα κενά που ανακαλύπτει ο Ντούσαν Ιβκοβιτς στη θέση 4 μοιάζουν ακάλυπτα αφού ούτε ο Άντιτς άλλα ούτε και ο Γιώργος Πρίτεζης φαίνονται έτοιμοι να σηκώσουν στις πλάτες τούς το βάρος της  θέσης. Στον Ολυμπιακό ούτε αρνούνται τις φήμες περί Ντίρκ αλλά ουτε τις επιβεβαιώνουν, όπως όλα δείχνουν κινούνται με απόλυτη μυστικότητα για το συγκεκριμένο θέμα. Εμείς οι Ολυμπιακοί ευχόμαστε να υπάρξει μια ουσιαστική κίνηση στο θέμα Νοβίτσκι ώστε να δούμε λίγη χαρά στα σκέλια μας και το σεφ πάλι γεμάτο!
 Όσο για τον Ντίρκ τα λόγια είναι περιττά αφού πρόκειται για έναν εξερετικό παικταρά που λέμε εμείς οι Ευρωπαίοι και εκτός αυτού είναι ένας αξιοζήλευτος
χαρακτήρας, όλοι έχουν να λένε για την αγνή του καρδιά. Ο Νοβίτσκι παλαιότερα είχε ρωτηθεί για το εάν ποτέ παίξει στην Ευρώπη ποίον θα ήθελε για προπονητή, απάντησε με δύο ονόματα το ένα ήταν ο Ετόρε Μεσίνα και το άλλο Ντούσαν Ίβκοβιτς στάζοντας μέλι και για τους δύο.
 Για να δούμε κατά πόσο αγγίζει την αλήθεια το συγκεκριμένο <<όνειρο>>. Όπως όλοι ξέρετε η ομάδα δεν βλέπετε από την αρχή της χρονιάς και δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος φίλαθλος που είναι ευχαριστημένος με τι συγκεκριμένη εικόνα που παρουσιάζει το συγκρότημα του Ολυμπιακού. Πλην του Σπανούλη όλοι οι υπόλοιποι είναι βάρα τον έναν και χτύπα τον άλλον χωρίς να θέλω να θίξω το ταλέντο της ομάδος. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από τη ΚΑΕ το όνομα του σούπερ στάρ υπάρχει στο τραπέζι αφού όλοι όσοι είναι ενήμεροι με το θέμα λένε το ίδιο πράγμα. ''Στην ομάδα υπάρχει ταλέντο, υπάρχει θέληση για διάκριση και υπάρχει θέληση να δικαιόσουν τον Ντούντα για τις επιλογές, ΑΛΛΑ λείπει ακόμα ένα έμπειρο άτομο που θα μπορέσει να τους αφυπνίσει, ποιός είναι καλύτερος σε τέτοια θέματα από τον μεγάλο Ντιρκ μετρ του μπάσκετ; Νομίζω δεν χρειαζόμαστε αποδείξεις για το συγκεκριμένο θέμα, ας μη ξεχνάμε ότι όταν πρόκειται για πρωτάθλημα γυαλίζουν τα μάτια του. Ο μεγάλος στάρ κατάφερε και στέρησε το πρωτάθλημα από την ονειρεμένη τριπλέτα των Γουέϊντ Μπός και τον Βασιλιά Λεμπρόν Τζέϊμς. Οι αξιότιμοι Αγγελόπουλοι βλέπουν με ζεστό μάτι τι περίπτωση του δεν θα αργήσει να του γίνει κρούσει από μέρους μας αφού όλοι ξέρουμε για τι άνθρωπο μιλάμε.

ΥΓ. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου