Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ένεση Ποιότητας Και Ηθικής

Αν και ακόμα είμαστε στις αρχές της χρονιάς ο Ολυμπιακός βρίσκεται με το ενα πόδι στο χείλος του γκρεμού και το άλλο καλά στερεωμένο στο έδαφος της πραγματικότητας. Στην εβδομάδα που διανύουμε θα δώσουμε δυο συγκλονιστικές μάχες, μάχες που θα κρίνουν την έκβαση της συνέχειας της Euroleague και του πρωταθλήματος αντίστοιχα. Πρόκειται για δύο δυνατά τεστ για να δούμε και εμείς οι πικραμένοι φίλαθλοι αν σε αυτό το δυσοίωνο μέλλον που χάραξαν οι επιλογές των Αγγελόπουλων υπάρχει μια γλυκιά γεύση.
   Ας τα πάρουμε λίγο από την αρχή. Στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση στη συγκομιδή έχουμε μόλις μια νίκη με τι Τούρκικη Φενέρ και τρείς ήττες και οι τρείς εκτός έδρας, τα δύο ματς στο καλάθι και το άλλο με διαφορά δεκαπέντε πόντους. Τραγικό; Όχι μόνο, γιατί εδώ μιλάμε για ένα κράτος του μπάσκετ, για μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των αντιπάλων που με την ενεργεί συμπράξει και την αγάπη των Αγγελόπουλων παραλίγο να πατήσουμε κορυφή δύο φορές παρακαλώ. Αλλά ας έρθουμε πάλι στο σήμερα, σε λίγες ώρες αντιμετωπίζουμε τι Γαλλική Νανσύ σε περίπτωση ήττας ισούται σχεδόν με πιθανό αποκλεισμό από τι συνέχεια της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε και μια αποτυχημένη προσπάθεια για πρώτη φορά στα χρονικά με τους Αγγελόπουλους στο τιμόνι της ομάδας. Σε μια τέτοια περίπτωση πιθανόν να ακουστούν και κάποια Γαλλικά από τους οργανωμένους προς τους Αγγελόπουλους και εδώ θα πρέπει να επισημάνω ότι μια τέτοια κίνηση θα είχε αρνητική επίδραση στην ομάδα και στη προσπάθεια που καταβάλλουν τα νέα παιδιά. Μη ξεχνάτε αγαπητοί σύγγαυροι ότι πέρσι η πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ του παλιού μας γνώριμου Γιόνας Καζλάουσκας αποκλείστηκε από τον πρώτο όμιλο και κατέκτησε το πρωτάθλημα στο τέλος της χρονιάς. Φέτος παρουσιάστηκε ως υπερομάδα έτοιμη να τα σαρώσει όλα! Επίσης δεν είναι σωστό και ηθικό από φιλάθλους όπως εμείς να αντιδράσουμε τόσο άσχημα και να τα βάλουμε με τους αγαπητούς προέδρους μας που βαθύτατα εκτιμώ και σέβομαι. Οι  Άνθρωποι όχι απλά αγαπούν τον Ολυμπιακό αλλά ζουν και αναπνέουν στους ρυθμούς της ομάδος. Νομίζετε ότι οι ίδιοι είναι ευχαριστημένη με αυτήν την εικόνα;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Άλλωστε ποιος είναι; (ΜΟΝΟ ΟΙ ΖΕΛΕς) Εμείς ως φίλαθλοι πρέπει να σταματήσουμε αυτήν την αδικαιολόγητη στάση που κρατάμε και να πάμε επιτέλους στο σεφ να υποστηρίξουμε την ομάδα.
   Πέρα από αυτό το παιχνίδι τι Κυριακή μας περιμένει στο οακα ο Διαμαντίδης και η παρέα του σε μια προσπάθεια και με τι βοήθεια τον γκρι να μας ταπεινώσουν. Ας παραβλέψουμε το γεγονός τις μείωσης τις ποινής, ας είμαστε πιο ανώτεροι από τον σεβαστό κύριο Δημητρακόπουλο. Σε περίπτωση βαριάς ήττας η ψυχολογία των παικτών θα πέσει κατακόρυφα και η εικόνα μας θα αμαυρωθεί για άλλη μια φόρα. Γι'αυτό πρέπει να δράσουμε τώρα.
   Εκτός από τα αγωνιστικά καθήκοντα της ομάδας που μόνο εύκολη δεν είναι υπάρχει το θέμα των τελευταίων ημερών. Η μεταγραφή και εδώ απευθύνομαι στον προπονητή μας τον πολύπειρο Ντούντα που παλαιότερα μας χάρισε το τρίπλ κράουν.
Μήπως λέω, μήπως να το κοιτούσες λίγο πιο ζεστά το θέμα; Δεν προσπαθώ να σε υποτιμήσω ούτε να κάνω επίδειξη ικανοτήτων ας μη γελιόμαστε εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους. Αλλά ο θόρυβος που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες μας έχει προβληματίσει όλους. Είμαστε τις απόψεις ότι η αγαπημένη μας ομάδα χρειάζεται αν οχι τρεις τότε σίγουρα δύο ενέσεις ποιότητας

ΥΓ. Αν έχετε αντιρρήσεις παρακαλώ να τις επισημάνεται 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου