Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Lock Out Ισούται Με Παίκτη Κλάσεως

    Ντούσαν Ίβκοβιτς Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα, ο τεχνικός των ερυθρόλευκων μίλησε για το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης (16/11) κόντρα στη Νανσί. Χαρακτηριστικά ο Ντούντα είπε: Είμαστε μια μέρα πριν από ένα σημαντικό ματς. Όλα είναι σημαντικά στην Ευρωλίγκα για εμάς. Εμείς πρέπει να προσέχουμε περισσότερο και να ετοιμάσω την ομάδα να μην παίζει υπό πίεση. Παίζουμε σε δύσκολες συνθήκες.
Από το παιχνίδι με την Φενέρ εδώ, πέρασαν τρεις εβδομάδες. Δεν έχουμε ακόμα επαφή με την έδρα, όπως είναι το πρόγραμμα.  Είχαμε συναυλίες, μότο κρος και δεν είχαμε ούτε το γήπεδο του ΣΕΦ. Πρέπει να προσέχουμε και τις μικρές λεπτομέρειες". Για τυχόν μεταγραφικό στόχο σχολίασε:  "Αν στο ΝΒΑ ακυρωθεί όλη η σεζόν, θα το σκεφτούμε. Η Ευρωλίγκα θα γίνει τότε μια λίγκα που θα μοιάζει με το ΝΒΑ. Δεν το σκέφτομαι τώρα. Τώρα δεν σκέφτομαι ούτε έναν παίκτη. Ξέρω ότι οι μάνατζερ είναι ανήσυχοι. Δεν με παίρνουν τηλέφωνο αυτοί που με ξέρουν. Σκέφτομαι μόνο πως θα ετοιμάσω την ομάδα τώρα. Αν γινει κάτι στο ΝΒΑ, θα το σκεφτούμε. Αυτο είναι όμως, κάτι άλλο. Μπορεί, όλα γίνονται".
    Μόνο που ο Ολυμπιακός έχει βγεί στο κυνήγι ενός καλού τεσσαριού απλός η συνθήκες είναι πάρα πολύ περίεργες και γι'αυτό το λόγο δεν έχουν επισημοποίηση
απολύτος τίποτα. Πάντως αγαπητοί σύγαυροι θα πέσουν πολλά ονόματα μετά το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Νανσί! Να είσται έτοιμοι γιατι θα ακουστούν μεγάλα ονόματα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου