Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Δεδομένη Η Μεταγραφή


Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού τις επόμενες μέρες, αφού διοίκηση και προπονητής συμφώνησαν ότι χρειάζονται κάποιες αλλαγές. Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΓΑΥΡΟΥ» από το εξωτερικό (δεν επιβεβαιώνονται από την ομάδα) οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με γκαρντ από το ΝΒΑ ο οποίος μάλιστα είχε ρόλο πρωταγωνιστή στην ομάδα του.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και απομένει να αποφασιστεί επίσημα η αναβολή του φετινού πρωταθλήματος στο ΝΒΑ. Ο Ίβκοβιτς έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται η ομάδα να αποκτήσει έναν παίκτη, όσο καλός και να είναι αν αυτός, που πρόκειται να αποχωρήσει τον Φεβρουάριο και να επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα οδηγούν σε μόλις δύο αποτελέσματα: Το ΝΒΑ θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο με 52 ματς κανονικής περιόδου ή θα αναβληθεί τελείως. Στον Πειραιά εύχονται να συμβεί το δεύτερο, αφενός για να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις σε ό,τι αφορά τον γκαρντ με τον οποίο βρίσκονται σε συζητήσεις, και αφετέρου για να ερευνήσουν την αγορά ακόμη περισσότερο, αφού δεν αποκλείεται ο Θρύλος να κινηθεί και για απόκτηση ψηλού παίκτη από το ΝΒΑ.

Για τη θέση της ρακέτας θα πρέπει να υπάρχει στο μυαλό όλων η περίπτωση του Κώστα Κουφού ο οποίος έχει το πλεονέκτημα ότι διαθέτει ελληνικό διαβατήριο και δεν καταλαμβάνει θέση ξένου. Από την άλλη βέβαια η έξυπνη κίνηση της διοίκησης να υπογράφει συμβόλαια 1+1 χρόνου, της δίνει το δικαίωμα να απεμπλακεί από την παρουσία του Χάουαρντ (ενδεχομένως) δίνοντάς του μόλις 50.000 δολάρια.

Στην ομάδα, λοιπόν, παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και περιμένουν την οριστική απόφαση για την τέλεση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ ή όχι το επόμενο δεκαπενθήμερο. Μέχρι τότε σίγουρα θα κοιτάζουν για παίκτες, αλλά δύσκολα θα αφήσουν να διαρρεύσει οποιαδήποτε πληροφορία.

Reporter

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΤΕ Ή ΟΝΤΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ..?
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ Ο "ΜΙΣΟΣ" ΚΡΙΣ ΠΟΛ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή