Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Aγιασμό Γρήγορα


Έναν Αγιασμό κύριε Μαρινάκη και μάλιστα γρήγορα γιατί  έτσι όπως πάμε θα χάσουμε στα σίγουρα το πρωτάθλημα. Δεν γίνεται να έχουμε πάνω από 18 τελικές και να πετυχαίνουμε μόλις ένα γκολ , δεν γίνεται να έχουμε τόσα κόρνερ και τόσες κεφαλιές και να μην μπαίνει ούτε ένα ρε γαμώτο, ούτε ένα. Εδώ μιλάμε για κακό δαίμονα που έχει ριζώσει για τα καλά στην ομάδα μας  από την αρχή του πρωταθλήματος. Πως αλλιώς να εξηγήσεις τόσες χαμένες ευκαιρίες;;; Πως αλλιώς να εξηγήσεις ότι πάντα στο πρώτο ημίχρονο τρώμε πρώτοι γκολ;;; Και αν δεν απαντήσουμε γρήγορα τότε το καλύτερο που κάνουμε είναι να πετύχουμε ένα γκολ στο δεύτερο μέρος του αγώνα και να τελειώνει με σκορ 1-1

Τα πράγματα κύριε Μαρινάκη είναι σοβαρά το ξαναλέω και το τονίζω  κινδυνεύουμε να χάσουμε το πρωτάθλημα και όχι μόνο, εδώ παίζετε το γόητρο της ομάδος μας και του συλλόγου. Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να επιτρέψουμε ούτε για αστείο στον ΠΟΑ να νομίζει ότι μπορεί να παίρνει βαθμόυς με δύο μόλις ευκαιρίες μέσα στο ναό μας. Σήμερα ντροπιαστήκαμε, ρεζιλέψαμε τους φιλάθλους μας, δεν επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενα όλης της περασμένης εβδομάδας και επίσης είμαστε κάτω από τις ζέλες που περιμένουν εδώ και τόσο καιρό την άφιξη του πρίγκιπα με τις καμήλες . Το βασικότερο θα πάμε με χαμηλή ψυχολογία την Τετάρτη στη Γαλλία και σε περίπτωση ήττας πράγμα που είναι πολύ πιθανό μετά τα σημερινά γεγονότα πως θα διεκδικήσουμε το χαμένο έδαφος;; Τα πράγματα έχουν φθάσει στο απροχώρητο η ομάδα και το πρωτάθλημα βρίσκονται στη κόψη του ξυραφιού ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και ακόμα δυσκολότερο θα είναι να ανεβάσουμε τι ψυχολογία μας.

Παρακαλώ φέρτε αμέσως τον Βαρθολομαίο, τον πατριάρχη και τον αρχιεπίσκοπο να μας αγιάσουν να διώξουν μακριά τα κακά πνεύματα και τους δαίμονες, να πάνε σε ομάδα που εδώ και τόσο καιρό υπάρχει χωρίς πρόεδρο και με την εύνοια της τύχης με το μέρος της. Όλοι οι φίλαθλοι είμαστε πικραμένοι από το αποτέλεσμα και όταν χάνει η αγαπημένη μας ομάδα την ευκαιρία να ταπεινώσει το μεγάλο μας αντίπαλο τότε και εμείς χάνουμε το κουράγιο να παλέψουμε για κάτι καλύτερο σε αυτή την γαμημένη κρίση που ζόυμε.

ΥΓ. Παρακαλώ βιαστείτε αλλιώς χανόμαστε  …….. Θα μας πάρουν και τα σώβρακα


1 σχόλιο: