Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ο Πρώτος Αμερικανός


Προχωράει το ζήτημα με Αμερικανό από το ΝΒΑ, οποίος ικανοποιείται από τα χρήματα που του προσφέρει ο Ολυμπιακός και απλώς περιμένει ακόμα μερικές μέρες...

Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση που επικρατεί στο ΝΒΑ είναι πολύ κοντά  στην απόκτηση ενός ποιοτικού γκαρντ που θα μπορέσει να κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ σε συνεργασία με τον Βασίλη Σπανούλη και θα ανεβάσει παραπάνω το επίπεδο του Θρύλου.

Μιλάμε για παίκτη που όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις «1» και «2», είναι σκόρερ και καλός χειριστής της μπάλας. Μερικές μέρες υπομονή ακόμα μέχρι να ξεδιαλύνει το τοπίο.

Να υπενθυμίσουμε ότι θα είναι η πρώτη μεταγραφή για τον Ολυμπιακό μας , ένας παίκτης από τη πέρα όχθη και μάλιστα πρωτοκλασάτος χειριστής τις μπάλας και δεινός  εκτελεστής. Με έναν τέτοιο  παίκτη ο Ολυμπιακός ανεβαίνει επίπεδο και αν τελικά πραγματοποιηθεί και το δεύτερο σενάριο περί απόκτησης δεύτερου παίκτη από το NBA τότε η ομάδα μας θα διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Εάν πραγματοποιηθεί η πρώτη μεταγραφή που είμαστε είδη πολύ κοντά τότε ο φετινός Ολυμπιακός θα μετατραπεί από άσχημο βατραχάκι σε έναν υπέρλαμπρο πρίγκιπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου