Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ντούντα Ονειρεύεσαι

Το επιστημονικό δυναμικό της Κίνας είναι πολύ κοντά στην εφεύρεση ενός πολύ ενδιαφέρον μηχανήματος. Το  μηχάνημα  έχει την  επονομασία Dream  Reader και έχει την ικανότητα να διαβάζει τα όνειρα και να τα εξηγεί.  Ως φίλαθλος του κόκκινου  θεού θα πρότεινα στους Αγγελόπουλους να επενδύσουν ένα μικρό ποσό στην αγορά του  Dream Reader και στην αξιοποίηση του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ασφαλώς εννοώ  να το δανείσουν στον Ντούντα. Αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω  διαφορετικά τι πίστη του για το ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα εξηγεί λάθος τα όνειρα του.
Δώσαμε λεφτά για να αγοράσουμε τον Γκετσεβίτσιους και έως τώρα εκπληκτική παρουσία είχε μόνο στα φιλικά με απίστευτα ποσοστά ευστοχίας, στα επίσημα έχει πετάξει του κόσμου τα τούβλα στην αντίπαλη ρακέτα. Στην άμυνα ΑΙΣΧΩΣ ΑΙΣΧΩΣ ΑΙΣΧΩΣ.  Γιατί έπαιξε τόσο πολύ;;; Μόνο ο Ντούντα γνωρίζει.
Έχουμε βαρεθεί πλέον όλοι να το λέμε και νομίζω γνωρίζετε όλοι σε πιο τομέα αναφέρομαι και επειδή ξέρω ότι το έχετε καταλάβει  ναι αναφέρομαι στο τομέα της μεταγραφής. Όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού μας έχει πάρει χαμπάρι ότι αυτή η ομάδα χρειάζεται άμεσα από εξωτερική ενίσχυση, έναν Αμερικανό που όταν θα παίρνει τι μπάλα στα χέρια του να τρέμει η άμυνα των αντιπάλων. Κάπως πρέπει να αφυπνίσουμε  τον Ίβκοβιτς να ζητήσει μεταγραφή οι Αγγελόπουλοι δε θα του το αρνηθούν δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.
 Ο Σπανούλης ήταν σχεδόν  μόνος αν εξαιρέσουμε ότι ο Γιώργος Πρίντεζης έδωσε το καλύτερο του εαυτό. Κάθε φορά που έπαιρνε τι μπάλα ο Σπανούλης  πέφτανε πάνω του 3 άτομα. Ρε παιδιά βοηθήστε τον λίγο βάλτε κανενα τρίποντο είναι αδικαιολόγητο να στα πρώτα 15 λεπτά να είμαστε με 1/12 τρίποντα.  Σε ορισμένες φάσεις του αγώνα φάνηκε ότι ο Σπανούλης  ήταν εκνευρισμένος με τους συμπαίκτες του που τον άφηναν αβοήθητο. Ως πότε κύριε Ίβκοβιτς νομίζετε ότι θα επικρατεί αυτό το καλό κλίμα στα αποδυτήρια, ως πότε θα προσπαθείτε να κρύβετε τις αδυναμίες της ομάδας μας με αυτό τον τρόπο;;
Παναθηναϊκός (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Μάριτς 4, Μπατίστ 3, Λόγκαν 4, Σάτο 10 (1), Διαμαντίδης 15 (2 τρίπ., 8 ασίστ, 7 λάθη), Βουγιούκας 10, Ν. Καλάθης 10 (4 κλεψίματα), Σμιθ 3 (10 ριμπάουντ), Καϊμακόγλου 7 (1), Γιασικεβίτσιους 8.
Ολυμπιακός (Ντούσαν Ίβκοβιτς): Χάινς 8, Λούκας 7 (1), Άντιτς 9 (1), Σπανούλης 14 (1), Κέσελ 2, Πελεκάνος, Παπαδόπουλος 8, Γκετσεβίτσιους 2, Γλυνιαδάκης 2, Πρίντεζης 18 (8/10 δίπ.), Παπανικολάου, Κατσίβελης.
1ΥΓ. Στείλτε κείμενα μάγκες να ακουστούμε στη ΚΑΕ και να θορυβηθούμε
2ΥΓ. Ρε φίλε Άντιτς τα βάλε κανένα τρίποντο τα έχεις σπάσει εντελώς. Τι τούβλα είναι αυτά που πετάς ρε φίλε;;;

1 σχόλιο:

  1. Μην ειμαστε τοσο αυστηροι, η ομαδα καλα πηγε, μεσα στο ΟΑΚΑ μονο με 4 ποντους.επρεπε να βαλει ολους τους παικτες στο κλιμα του ΟΑΚΑ.ηταν φανερο νομζω οτι παιζαμε να κρατησουμε τη διαφορα χαμηλα και το καταφεραμε.Εναν ποιοτηκο περιφερειακο τον εχει αναγκη η ομαδα και ο Ιβκοβιτς δεν ειπε ποτε οτι δεν θα παρουμε.Τουναντιων θα παρουμε απο το ΝΒΑ,απλα οι σοβαροι προπονητες δεν παιρνουν παικτη για 3 μηνες.Οταν οριστικοποιηθει θα ανακοινωσουμε. Ο Αντιτς δεν μου φανηκε τοσο κακος σημερα... ο Γκετσε οντως ειναι τουβλας και αμυντικαρας(χαχα) το θεμα ειναι οτι δεν παιρνει και προτοβουλιες στην επιθεση παρα μονο παιρνει φαουλ στις αλλαγες στα σκριν!


    Αποψη μου αυτος ο ΠΑΟ δεν ειναι φοβητρο επουδενη,με 3/22 τριποντα που δεν προκειται να ξαναγινει και χασαμε με 4 στην εδρα του και ολας. Οταν δεσει η ομαδα και αν αποκτηθουν 1 η 2 ποιοτηκοι παικτες μπορεις να το παρεις το πρωταθλημα και γιατι οχι να κανεις και την εκπληξη στην Ευρωπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή