Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Η κριτική των παικτών


Βασίλης  Σπανούλης: Για ένα ακόμα παιχνίδι ο καλύτερος του Ολυμπιακού μακράν. Έκανε τα πάντα στο γήπεδο σημειώνοντας  26 πόντους παρακαλώ με τέσσερα τρίποντα.

Λάζαρος Παπαδόπουλος: Ίσως το καλύτερο παιχνίδι του από τότε που ήρθε στον Ολυμπιακό. Αρκετά ενεργός στο πρώτο δεκάλεπτο αφού φόρτωσε με  6 πόντους το καλάθι των αντιπάλων και αρκετά φάουλ στους ψηλούς.

Μηχάλης Πελεκάνος: Τρομερή εμφάνιση από τον Μηχαλάκη αφού εκμηδένισε  τον Νίκολα Μπατούμ έκανε και πολλές επιθετικές δουλειές στο γήπεδο βάζοντας τρία τρίποντα στη σειρά.

Γιώργος Πρίντεζης:  Τρομερή δουλειά και από τον Γιώργο. Επιτέλους βγάζει στην επιφάνεια τον καλό του εαυτό σιγά σιγά και βοηθάει την ομάδα σε όλες τις δουλειές που του αναθέτει  ο Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Ανδρέας Γλυνιαδάκης: Το καλύτερο παιχνίδι που έχει κάνει σε ματς Euroleague από τότε που ήρθε στον Ολυμπιακό. Ο κρητικός σέντερ έκανε απίστευτα πράγματα στο γήπεδο έχοντας στο ενεργητικό του 10 πόντους και  5 ριμπάουντ ενώ στην άμυνα σκύλιασε.

Δημήτρης Κατσίβελης: Επηρεασμένος από το τελευταίο του τραυματισμό  δεν βοήθησε ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό

Πέρο Αντιτς: Στο πρώτο μισό του πρώτου δεκαλέπτου ήταν εκπληκτικός αφού είχε 5 πόντους με ένα τρίποντο αλλά κάπου εκεί χάθηκε έκανε γρήγορα δύο φάουλ και αποσύρθηκε στον πάγκο και όταν επανήλθε προέβαλε πάλι το  κάκο του εαυτό.

Κώστας Παπανικολάου: Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον νεαρό γκαρντ, έκανε άψογα τι δουλεία του πάνω στον Νίκολα Μπατούμ και δεν του άφησε πολλά περιθώρια ανάπτυξης.  Μπράβο Κώστα βρίσκεις το καλό σου εαυτό.

Κάϊλ Χάϊνς: Μέτριος έως κακός θα λέγαμε. Πρέπει κάπως να αποβάλει το άγχος αλλιώς θα τρώει τα νύχια του στον πάγκο.

Κεϊλιν Λούκας: Πολύ ενθαρρυντική εμφάνιση από τον αμερικανό γκαρντ πλαισίωσε   όσο μπόρεσε τον Βασίλη Σπανούλη αν εξαιρέσουμε το 4ο  δεκάλεπτο από μερικά εγωιστικά λάθη η εικόνα του θα ήταν πολύ καλύτερη.

Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους: Έχοντας μόλις 7 πόντους στο ενεργητικό του και 3 ακόμα άστοχα τρίποντα ο Γκετσε κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου