Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Μύνημα Από Τους Αγγελόπουλους


    Είδηση δεν πάω να βγάλω και δεν με ενδιαφέρει κιόλας στην παρούσα φάση. Εδώ που έχει φτάσει το μπάσκετ, άλλωστε, ακόμα και να είσαι καλός στην δουλειά σου, κινδυνεύεις να  μείνεις μακριά από αυτή γιατί δεν… ενδιαφέρει τόσο αυτό που κάνεις! Θέλω, όμως, να γράψω κάτι για τους Αγγελόπουλους,  χωρίς να καθίσω να… αναρωτηθώ τι ακριβώς συνέβη το καλοκαίρι. Έχω αρκετές ενδείξεις (και καμία πληροφόρηση) ότι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ λειτουργούν μέσα στην ομάδα με ένα τρόπο που παραπέμπει σε παραμονή.  Και όταν λέω παραμονή, δεν εννοώ μέχρι το τέλος της σεζόν. Μιλάω για το μέλλον και τα επόμενα χρόνια.
     Δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει ότι ψάχνουν, αλλά δεν βρίσκουν διάδοχη κατάσταση. Δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία ότι μιλάνε με ενδιαφερόμενους αγοραστές. Αντίθετα, ασχολούνται αρκετά με την ομάδα πέραν της παρουσίας τους στο γήπεδο. Τείνω να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι οι Αγγελόπουλοι θα μείνουν στον Ολυμπιακό και σχεδιάζουν να βοηθήσουν την ομάδα βάζοντας λεφτά και την εμπειρία που έχουν αποκτήσει, αλλά χωρίς τις μη ανταποδοτικές (σε όλα τα επίπεδα) σπατάλες του πρόσφατου παρελθόντος.
     Εισπράττω πως η διοίκησή τους θα έχει συνέχεια, δεν θα δούμε την… «γενοκτονία» του φετινού καλοκαιριού ξανά, αλλά ούτε 3-4 μεταγραφές πολυέξοδες, όπως παλιά. Θα γίνει, όμως, προσπάθεια για σταθερή και συστηματική ενίσχυση πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο και ίσως με έναν… Σπανούλη κάθε φορά. Δεν γνωρίζω αν είχαν αποφασίσει να φύγουν και τώρα το σκέφτονται ξανά.
Δεν ξέρω αν η ανακοίνωση αποχώρησης τελικά είχε ως στόχο να δημιουργηθούν οι οικονομολογικές και επικοινωνιακές συνθήκες, προκειμένου να πετύχουν κάποιους δικούς τους στόχους εντός και εκτός Ολυμπιακού. Να σας πω κάτι; Δεν με ενδιαφέρει πλέον. Τώρα, μεγαλύτερη σημασία δεν έχει από πού ξεκινήσαμε, αλλά που καταλήγουμε. Έτσι το βλέπω. Πως οι Αγγελόπουλοι μένουν. Έχω δίκιο; Έχω άδικο; Θα φανεί στο μέλλον, μόνο ο χρόνος θα μας απαντήσει!

ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΛΑΣ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟ ΠΑΔΙ ¨)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου